SIAM RICE

Recentebeoordeling


5 sterren uit 166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Siam Rice. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 22:05 De Pad Thai was de beste dat ik tot nu toe gegeten heb en de Kip laap was ook super lekker! was nogal laat geleverd maar ja tis zondag en het was waarschijnlijk druk maar het was wel goed warm toen het aankwam.
27 nov 2022 om 21:16 This was exceptional, we were informed about delay on time so we are very happy. Again!
22 nov 2022 om 21:27 Heerlijk eten zoals altijd, maar zeer trage bezorging. Er werd 40 minuten gezegd en dat werden er bijna 90. Ik werd wel gebeld 5 minuten voor de levering om te zeggen dat ze in file stonden. En dat terwijl ik op nog geen kilometer van de zaak woon.
20 nov 2022 om 20:35 Lekker
20 nov 2022 om 19:58 Heerlijk authentiek Thais eten. Ook fijn dat er zoveel veggie opties zijn! De voorgerechten mogen eventueel wat duidelijker uitgeschreven worden omdat het niet duidelijk is wat het allemaal inhoudt.
14 nov 2022 om 13:58 Fantastisch lekker eten, heel vriendelijke bezorger!
12 nov 2022 om 22:18 Perfect, zoals altijd!
8 nov 2022 om 21:02 Zaalig lekker. Beste wantan die ik heb gegeten.
2 nov 2022 om 20:53 Een van de beste Yam Nua die we ooit hebben gegeten! Kapungkap!